Přidat komentář

Já rodila v Olomouci 6.11.2009 a naprostoneplánovaně a neregistrovaně ;) a musím říct, že jsem byla nad míru spokojená ;) Když teda pominu vybavení pokojů, ale to není to hlavní, personál na porodních sálech byl super, strašně mi pomohli ;) byť jsem byla prvorodička, nechali mě ať si porod vedu já sama, do ničeho mě nenutili, vše se mnou prokonzultovali ;) Novorozenecký odd naprosto úžasný sestřičky a krásní mladí doktoři a mooooc ochotní... jen jedna blbá zkušenost a to paní doktorka Látalová, ale ta je na gyndě (já bohužel měla tu smůlu, že jsem ležela tam ;) , protože bylo plno) a ted k tvým dotazům
1. Návštěvy mohly na pokoj kdykoli, stačilo se jen domluvit se spolubydlící a manžel mohl přijít kdykoliv po vizitě až do devíti večer ;) a ikdyž tam přišel později, tak jsme si sedli na chodbu a nikdo nic neřekl ;)
2. ručníky si vezmi a i ty papírový utěrky, rozhodně první 2-3 dny jsou lepší, protože budeš hodně krvácet (a doporučuju aspoň 3-4 balíky vložek ;) v Olomouci se prodává značka Batist jsou delší a tak dva balíky na první dny ;) ) - jinak já na porodním sále ručník neměla a taky si sestřiky poradily, utírala jsem se do povlaku na polštář ;)
3. Nárok na sanitku máš, jen to musíš trošku nafouknout a nenechat se odbýt ;)
4. jj je to tak ;) ale v pohodě to stačí, na šestinedělí to funguje s tím světlem nad dveřma, na gyndě to nebylo, ale bylo vidět pod dveřma, že se svítí ;), vem si s sebou toaleťák a doporučuju pokud budeš šitá nějakej jemnej a pevnej (3-4vrstvej ;) )
5. Tatínkové můžou jak na porodní sál a nebo jsou před porodním sálem lavičky, když jsem v noci chodila malou kojit, když ležela na solárku se žloutenkou, tak jsem tám pár nervózních přešlapujících taťků viděla
Tak doufám, že ti to pomůže ;)
http://mimiskuv.blog.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky