Přidat komentář

In reply to by Ivik77

Ivy , mám staršího manžela a mé tchýni je 73 let !!!! má stejný problémy jako tady tchýně ..pořád sýpe a já se bojím, že se od ní nakazím . Stěžuje si na kdejakou nemoc a já už to vypouštím druhým uchem..je to pořád dokola . Mám 2 týdny do porodu a už teď vím, že jí dám maximálně dítě s sebou v kočárku na procházku - v létě ... nikdy bych jí samotné dítě nedala . Jednak z důvodu fyzické námahy ( aby mi za pár let neřekla , že tuhle jí bolí jak tenkrát zvedala dítě ze země protože ...já nevím ...jedlo psí paštiky třeba ) a jednak z důvodu , že tyhle lidičky už nemají reflex jako ti mladší . Babča může po obědě s děckem usnout ...děcko může vstát dřív ..a problém už je na světě ...
A nebo se dítěti něco stane a co s ním babča udělá ??? než se zohne pro první pomoc tak ...no nechci ani domyslet .
A ještě ti mohu napsat dnešní příběh ..bydlím s tchýní ve dvojdomku (ale já jsem si ji sem nechala nastěhovat ) a ona mi donesla játra v trojobalu , než došla a než sem odehnala moji psí smečku , tak se pod játrama objevilo červený mastný kolo . Po dalším koumání jsem zjistila, že jsou nedosmažený .... a tak jsem si je dodělala ..tyhle lidi už ani neviděj .
Kočka nahoře ( nevím už jméno ) píše , že si vzala v práci volno na hlídání , takže jak si psala , že se mohla juknout ...no nemohla , když chodí do práce .
A další otázka ..ano tihle lidi si prostě nechtějí uvědomit , že ani na tuto práci nestačí . Nechtějí se cítit na obtíž, chtějí pomoct a bohužel jen jejich okolí vidí , že už se mají starat hlavně o sebe a užívat si svého volného času .
Ať si babča chodí na vycházky , stará se o kytky a zahrádku ..ať si hraje s vnučkou ale hlídání bych jí svěřila , až malá bude mít tak 5let .
Promluv si s tchýní , oni to potřebují slyšet několikrát a hlavně musí vycítit, že jsi to nemyslela zle ...jinak tam budeš mít rozbroje a tvůj manžel bude chodit s nafouknutou hlavou ..věř mi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka