Přidat komentář

Ve snech se nám občas zdají skutečně hlouposti. Můj dnešní sen obsahoval bradu plnou dlouhých černých chlupů a pinzetu. No nevim jestli bych si z toho měla něco dělat :s: Takže sny bych nebrala moc vážně :)
Podle toho co píšeš si myslím, že máš mírně pobouřené hormony a je to jen otázka těhotenství. Podle mě si to zbytečně moc bereš.
Ke tvé mamince můžu říct příklad: moje mamča ještě letos říkala, jak si nedokáže představit být babičkou, že vnuky ani nechce že nám je rozhodně nebude hlídat. Na to má přece svých koníčků dost a vlastní společenský život k tomu. No a přišla chvíle, kdy jsme jí oznámili, že se babičkou nakonec přece jen stane.. Týden na to už začala pokukovat po kojeneckém zboží, k Vánocům nám koupila postýlku s vybavením a teď už se na mimčo tzak moc těší, že se nám vetřela i na ultrazvuk. Byla mooc spokojená a hlídat prý určitě bude! A nejen to, už plánuje kam všude s vnučkou půjdou, takže to vypadá, že jí vůbec nebudeme mít u sebe :///:
Ponaučení z toho plynoucí: babička může říkat jak moc vnoučata nechce, ale když příjde na věc, zpod prachu se vyklubou mateřské city a je to samé ťuťu ňuňu, pojď k babičce. :cc):
Takže podle mě se tvoje mamča akorát začala těšit a už si plánuje, jak ti bude pomáhat ne proto, že by si myslela, že to nezvládneš, ale protože už se sama nemůže dočkat!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka