Přidat komentář

In reply to by enny

No, už aby to bylo. Ty šatičky v létě. Je blbý, že zatím tady kvůli práci nemůžu nikomu říct, že jsem těhula, tak si to ani neužiju a jen na mne blbě čučej, že si nedam ani alkohol, kafe, skoro nic s ostatníma. A čaje se mi začínají hnusit (pomerančové a jablečné džusy, ochucené vody a minerálky taky). Chtěla bych moct v práci prostě jít se projít na vzduch, nebo jen tak na minutku "vypnout", že by mi nebylo tak mizerně pak. Ale jak se to zatím nesmí provalit, tak akorát maskuju břicho, snažím se tvářit, že je mi dobře a přitom bych omdlela a nebo blila. To je děsné. Začínám si říkat, že taková nemocenská by bylo to pravé. Ale zatím nemůžu. :\/: Navíc se děsím toho, že nestihneme ani udělat bydlení pro mrně, pokoj vymalovat, pouklízet stěhovací krámy z toho pokoje, vyhodit sporák, dovézt a ponakoupit všechny věci na mimino, natož aby byla průhledná okna - ještě od dělání nové fasády. Jiřina se k ničemu nemá, dost času. Já bych řekla lempl jeden. Nebo třeba koupit lux či smetáček s lopatičkou, ten se mu nelíbí, ten prej tolik nepotřebujeme. Kopnout do prdele ho s tímhle. Fakt už mne to štve. :( A hormony pracujou...
Jinak od dermacolu mi přijde takovej divnej krém. :? Smrdí mi to i. Teď byly ve slevě za 139 Kč z 200. No, zkusila bych ten elastic q. Je dobrý?
Já už bych si tak chtěla užívat to těhotenství. Ale nejde to a do toho škola, práce, dodělat to bydlení a vyřešit i toho nespolehlivého Jiřího... :00: Chtěla bych si jen užívat těhu a zatím tu mám "depky" z toho všeho kolem... :r:

No, ale ono bude fakt dobře až bude vše kolem kvést :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: a nebo v létě či napodzim. :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky