Přidat komentář

Ahojky,
taky se chystám projít porodnice a kouknout se kde co a jak. Jakože jsem byla celkem rozhodnutá, že půjdu k Milosrdným, ale teď mě od toho zas každej odrazuje :( , tak nevím. Ptala jsem se doktorky a ta mi taky neporadila, jen mi řekla, že hrozně moc záleží na lidským faktoru...achjooo :? , vůbec netuším kde nakonec zkončím. Pořád si pročítám diskuze na stránkách porodnic a je to tak 50 na 50 u každé, některý názory super, další děs a hrůza...tak jak si má člověk vybrat.
Měla jsem teda v plánu jít k Milošům, ale teď mi říkala kamoška, že její holčičce tam zanedbali něco s nožičkama a teď s tím má problémy a pak že tam taky nemají nic moc vybavení, kdyby cokoliv. komplikace nebo něco takovýho :O . Ale prý sou tam zas na tebe hrozně milý, starají se, takový domácí prostředí.
Další je Obylňák, na ten zas slyším samou chválu...ale tam je problém, že veškerý ti dobří doktoři odchází do Bohunic, prý se to tam ruší.
No a v Bohunicích, tam zase vím, že kdyby cokoliv...tak je tam o nás postaráno co možná nejlíp. Mají tam veškerý vymoženosti, takže kdyby komplikace tak tam jsem "v klidu".Ale zase to tam prý je jak na běžícím pásu, jak se říká..ne.erou se tam s ničím :00: .
Tak jak si pak k sakru máme vybrat, chjoo...
Měj se a pokud budeš mít nějaký info o porodnicích, tak dej prosím vědět...taky pořád vybírám :+^*:
pááá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka