Přidat komentář

Ahoj, já brala AD taky během těhotenství, asi do pátého měsíce. Taky jsem chtěla kojit. Mám teď 4 měsíční holčičku. Kojím sice ale jen částečně, ale to je zase z jiného důvodu. Musím ale říct, že je mi dobře. Taky jsem měla strach, co šestinedělí, je fakt, že to nebylo nic moc příjemného, ale já jsem si prostě řekla, že to je z hormonů a ne z deprese a prostě jsem to vydržela, i když malá dost brečela. Po šestinedělí jsem se já i malá zklidnila a je to v pohodě. Zkus se tím netrápit, vím, že je to těžké, navíc nevím v čem byl Tvůj problém, ale jde to. Miminko se každý den mění, každý den se učí něco nového a je úžasné to pozorovat a když se na Tebe každé ráno podívá těma krásnýma kukadlama a usměje se, tak všechny chmury jsou pryč, teda aspoň u mě.:-)
Hlavní je se nepoddávat tomu strachu a kdyby to prostě nešlo, tak prášky zase brát začneš, to není tragédie. Jak jsem psala, taky jsem chtěla kojit do půl roku, ale holt mám málo mlíka, tak dokrmuji a svět se taky nezbořil :-) Určitě to zvládneš, věř si !!!
Ještě mě napadlo jestli nechodíš k psychologovi, já chodila a taky mi to pomáhalo se vypovídat ze svých obav, třeba by Ti to taky pomohlo.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka