Přidat komentář

Tak my už to naštěstí nějak překonali, ale zase se to může vrátit. Já když si vzpomenu, jak Matěj celé dny křičel a v noci byly 2 hod uspávání za pochodu nebo houpání na nohách na 1 hod spánku, tak to byl děs. Ten kdo to nezažil, to neposoudí. Ono, když se to stane jednou týdně, tak je to pohoda, to se dospí, ale nespat pořádně třeba 6 měsíců (jako my), to už fakt je na .... No Ty to máš pořád.
U nás se to nějak poslední měsíc zlepšilo, no Matěj spí i hodně s námi, za cenu, že spíme. Ale to nás čekají zuby ... (11měs a pořád nic).
Naty už je velká, zkus být nekompromisní, ono jí to podle mě přestane bavit. Zkus ji zkrátit denní spaní a večer dát třeba později (Matěj chodí kolem 22hod), alespoň si i taťka "užije" svůj díl a určo do vlastního pokojíku a v noci prostě přebalit, napít, najíst a nechat být. Asi to bude chtít trpělivost, ale já bych to prostě vyzkoušela. Ona už podle mě moc dobře chápe, že maminka kolem ní skáče. To, že se budeš snažit nastavit nějaké mantinely z Tebe nebude dělat špatnou mámu, ale naopak.

Lištička Kačka + Matýsek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky