Přidat komentář

Ahojda holčeny, tak se chvíli taky hlásím.

Musím říct, že s tím naším spaním máme dobré pokroky!!
1. Marcelka je tuhá do 5 minut po pohádce. Sice chvíli "zpívá", ale pak je už hezky tichoučko a já už ji pak jdu akorát spravit, aby spala v dobré poloze a ne obráceně... :s: Takže v tomto směru pohoda :one: Už neukolébávám.
2. Marcelka usíná bez palečku!!! Už to pozoruju delší dobu, tak 2 týdny a doufám, že to vydrží!!! To by bylo SUPER :one:

Včera jsme byli v Brně na vánočních trzích a musím říct, že nás to opravdu nadchlo a potěšilo!!! Stánku s dobrým zbožím, oblečení minimálně a opravdu zaměřeno na řemesla, vánoční suvenýry, lahůdky... domácí zabíjačka a pod. Fakt :one: Ochutnali jsme pravý trdelník - VÝBORNÝ!!! Koupili jsme si půl štangle domácího kokosu a grču tureckého medu, ten kupujeme na trzích na Vánoce vždycky, takže jsme neporušili tradici :-) Pak jsem tam dokonce vybrala i super dárek pro mého bráchu - kovový kovaný hlavolam!!! Moc se mi to líbilo a on je brácha takový hračička, takže si s tím určitě vyhraje :one:

Hlavně jsme ovšem koupili Marcelce botičky. To už sice ne na trzích, ale v prodejně se specializací na dětský textil a obuv. Koupili jsme kvalitní kožené se symbolem žirafky s atestem, krásné růžové pro holčičku... budou se jí hezky hodit k šatečkám a vůbec k oblečení... ale ta cena!!! Normálně 590,- Kč!!! Za všechno se holt platí. Rozhodně bych však nekupovala žádné šmé u ťamanů apod... a říkala prodavačka, že ty botičky jsou tak na 4-6 měsíců, že by to mělo vydržet než nožička zase povyroste a že ty větší potom stojí přes 800,- !!! To je už jak boty pro dospěláka!!! Hrůza!!! Ale tak budeme to tam kupovat, protože ta kvalita je tam zaručená tou značkou. Dostali jsme taky 50,- Kč slevový kupon na nákup dalších botiček, tak aspoň něco.

Večer jsem ještě dělala finální výcuc nej fotek pro naše a babi s dědou... původní výběr byl 290 fotek, to už jsem měla nachystané z dřívějška. Smrskla jsem to na 200 a pak už jsem na to neměla nervy furt něco vybírat, tak jsem s tím švihla a dodělal to za mě manža. Vybral 100 nej fotek, které dostanou 1x naši a 1x babi s dědou a hotovo. Kdyby něco, tak se další dají kdykoliv dodělat. Dneska to nesl do Brna na vyvolání. Ale včera jsme se ptali na cenu a formát 10x15 se dělá za 7,50 Kč!!! Drahé jak :pig: ale však nakonec už vem to čert... Jen když se bude dárek líbit.

Dneska dopolko je manža na hokejové burze v Brně, tak máme doma s Marcelkou pré... :-) Odpoledne vyrazíme snad všichni na procházku a když ne manža, tak já s Marcelkou určitě. Včera se Marcelinka v Brně pěkně vyvětrala, taky jsme navštívili moji mamku v práci, tak měla radost (mamka i Marcelka :-) ). Byla to včera celkově pohoda a dnes bude doufám též a zítra... a pak už budou Vánoce, ještě pošlu nějaký ten pohled pozdrav a bude to. Pošlu jedné kamarádce, co mi taky poslala a jinak posílám jen tetě a strýcovi do Kuřimi a do Mor.Knínic, protože nikdo jiný nám stejně nepíše. Dřív jsem těch pohledů posílala hafo, tak 20 i více, ale odpovědí se nedostávalo, tak na to už prdím, abych jenom já posílala a ostatní nic. Vyřídí se to SMS-kama a hotovo.

No nic, holky, musím končit. Mějte se krásně a přejeme všechno nejlepší dnešním oslavenečkům a vůbec všem, co dneska slavíte!!! Hodně zdravíčka, štěstíčka, pohody, lásky... ať se splní všechna tajná přání ;) :k: :k: :k: :k:
Sice nevím, kdo všechno dneska slaví, ale to nevadí, žejo :-) Pogratulovat se může i tak :one:

Tož pa pa a opatrujte se :a:

Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka