Přidat komentář

In reply to by Eliška

Ty jo :/;x: ,kočárek je mooc pěknej,praktickej a cenově super :qu: ! Mě se líbí i ta oranžová,ale zelená je taky moc hezká a hodně maminek ji volí. Já dostanu ještě jeden po kamarádce : http://www.nej-kocarky.cz/chipolino-vip-kombi-kocarek-lumina-2v1-2009/s… , má ho ve žluté barvě,takže taky neutrální a ten bych používala na ježdění po zahradě a tak. Ještě,ale uvidíme :dance: !
Já budu na Vánoce určitě taky u našich,přišlo by mi to takový divný,trávit je najednou jinde. Nejsem zrovna mamánek,ale na ty Vánoce mi to zatím přijde zvláštní,představa,že nejsem doma :n: .
My budeme kupovat postýlku a nábytek asi v Ikee,byli jsme se tam podívat a mají to desingově moc hezké :\x: a ty ceny jsou prostě super :qu: . Postýlky tam mají taky levný,podívej se sama : http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categories/departments/childrens_ikea… , tak bych přítelovi navrhla,že uděláte kompromis,postýlku koupíte a on jí pak může pomalovat,jak bude chtít :|P: . Existují barvy bezpečné pro mimi,ale aby ji vyráběl,to bych ho asi nenechala,ale zase nevím jak je šikovnej.
Já si od mala čistím zuby snad 10x denně,chodím pravidelně k dentální hygienistce,zuby mám bílý jak nevim co,ale kazy mám pořád. Máme to v rodině,tatímu se taky hrozně kazí,takže já na každé půlroční prohlídce mám alepsoň dva kazy :spid: ! Moudráky mi začaly růst teprve teď.
Na ten 3D ultrazvuk už se taky moc těším,hlavně na to jestli se dozvím,kdo se tam schovává,jupíííí už se to blíží :qu: .
Pohyby pořád necítím,teda vlastně ani nevím,občas mi tam jakoby zabublá,ale nevím jestli je to ono. Tak uvidíme! Když ale poslouchám angelsoundsem,tak tam mimčo lítá a kope jako šílený.
U nás přes noc krásně nasněžilo,tak je hned lepší nálada :\x: . Přes Vánoce až do Silvestra nám tady jen pršelo :n: .
Už mi i trochu vystřelilo bříško,vůbec to na mě nebylo poznat a teď,když si vezmu něco těsnějšího,tak je to už vidět,ale jen trochu. Rostu spíš do šířky,říká se že je to u holčíček,tak uvídíme a na kráse jsem taky moc nezískala,spíš naopak. Pleť mám jak puberťačka,suchý vlasy,hrůůůza :spid: .
Tak se zatím měj a ozvi se,pa :\x: !

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka