Přidat komentář

Ahoj, my budeme mít 4 měsíce 24.12. a náš malej prďola je taky lenoch lenošná. Pasení koníčků mu jde tak dvě minutky a potom se vzteká, nebo se rozplácne, strčí si ručku do pusy a dělá mrtvýho brouka. Na bok se nepřevaluje vůbec a někde jsem četla že by v leže na zádech měl zvedat hlavičku a dívat se směrem na nožky, nebo ji zvrátit dozadu a dívat se za sebe. To u nás nehrozí vůbec.
Taky řeším, že je kolikrát uplakaný až moc a zjistila jsem, že se mu nechce spát přes den doma, tak jsem s ním i třikrát denně venku, protože jinak je schopnej plakat tak že by se snad i udusil, jednou se mi z toho nářku začal i nadavovat.
K tomu že je večer protivný, u nás je to taky tak. Večer je už po celým dni unavený a to je jasné že ho nic nezabaví.
Přes den, když je teda v dobré náladě mi leží na koberečku se závěsnýma hračkama a to ho baví docela dlouho. A dva dny máme novou zábavu, děláme kuk. Dám mu přes obličej bavlněnou plínku a pak ho odkreju. Moc se mu to líbí. A jak tady psala už jedna maminka, všechno co dělám mu komentuju. Taky už psáno, sbírání prádla, vaření obědu, umývání nádobí. Každopádně tyto činnosti mi dovolí dělat tak obden, když má dobrou náladu, pořád se stává, že s ním nemám kolikrát ani čas si dát kafe.
Taky jsem řešila, že je docela pozadu v těch motorických činnostech, ale snažím se uklidňovat tím, že opravdu každé mimčo je jiné a je třeba tomu nechat volný průběh.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky