obyčejný chleba, než to vychytáš. Ten je pro diabetiky nejlepší. Různé tmavé celozrnné pečivo není vůbec zdravé! Pokud máš pečivo a je na něm napsáno z pšeničné mouky a je tmavé, tak je to blbost a je to barvené karamelovým cukrem a to Ti ta glykemie vyletí nahoru. A paprika je taky sladká- pokud si snědla barevnou. Je to těžký. Já když si dám papriku, tak si uberu trochu chleba, ale spočítám si to( respektive manžel, toho to baví počítat to pro nás :-) Držím palce
In reply to Díky za rady děvčátka... by kakulík
obyčejný chleba, než to vychytáš. Ten je pro diabetiky nejlepší. Různé tmavé celozrnné pečivo není vůbec zdravé! Pokud máš pečivo a je na něm napsáno z pšeničné mouky a je tmavé, tak je to blbost a je to barvené karamelovým cukrem a to Ti ta glykemie vyletí nahoru. A paprika je taky sladká- pokud si snědla barevnou. Je to těžký. Já když si dám papriku, tak si uberu trochu chleba, ale spočítám si to( respektive manžel, toho to baví počítat to pro nás :-) Držím palce