Přidat komentář

já teda v tomhle ohledu nevidím žádný rozdíl mezi tím, jestli bydlíte v bytě nebo v baráku :? naopak bych řekla, že udržovat barák je náročnější než udržovat byt, takže tím spíš byste se na tom měli podílet oba

my bydlíme v bytě a fakt je, že ani jeden domácí práce v lásce nemáme
v rámci rodinné pohody neprudím a netrvám na permanentně vycíděné domácnosti, na všechny velké úklidy, jako je třeba ten předvánoční, jsem rezignovala. Snažím se udržovat pořádek tak nějak průběžně a když už je potřeba razantnější zásah (tj. když tchýně nahlásí, že přijde na návštěvu), tak si to uklízení rozložím do více dní. Už v dětství jsem nesnášela to mamčino "každou sobotu kompletně uklidit celý byt", raději tomu věnuju od pondělí do pátku každý den hodinu a v sobotu si užívám "nicnedělání".
Rozhodně ale neuznávám pravidlo "chlap nosí peníze, ženská udržuje domácnost" a myslím, že tenhle názor nezměním ani až budeme mít děti. Spíš jak toho svýho znám, nemůžu od něj čekat, že si sám všimne a udělá, co je potřeba, takže musím vyvinout iniciativu a "taktně" ho zaúkolovat a posléze intenzivně chválit. A taky jsem se naučila, že tak jako mě některý práce nevaděj a jiný nemůžu vystát, tak jeho taky něco nebaví ještě víc než jiné - takže já vždycky peru a žehlím a většinou myju nádobí a vynáším smetí, on téměř vždy luxuje a většinou nakupuje a vaří. O všechno ostatní se dělíme celkem rovnoměrně, jen ještě potřebujeme dobrovolníka na utírání prachu, protože to nesnášíme oba ://:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka