Přidat komentář

Ahoj....tak já už jsem sice trošku dál (termín mám za týden), ale na neschopence jsem od 6.týdne....to co mi zaměstnavatel dělal za naschvály, to byla síla. Jako těhotnou tě vyhodit nemůžou, ale sama určitě víš, že v podstatě můžou všechno. Být tebou tak zvážím jak velkou máš výplatu a o kolik peněz přijdeš. Taky jaký plat máš uvedený ve smlouvě, protože pokud jsi naštvala zaměstnavatele tak se dá předpokládat (pokud je to blboun jako většina), že ti přestane dávat cokoliv navíc a dostaneš jen hrubou mzdu.
A tu chřipku - měla bys zvážit jak jsi na tyhle nemoci náchylná, protože pokud jsi v neustálém kontaktu s lidmi, tak je větší šance, že v tomto období onemocníš - mě se stačí třeba na nemocného jen podívat a už to mám taky :-) Trochu přeháním, ale když přítel přijde domů s rýmou tak to za pár dní rozchodí ale já mám okamžitě horečky a vzpamatovávám se z toho 14dní, tak je třeba taky zvážit jakou máš imunitu.
No můžu ti říct, že teď to bude všechno už jen náročnější s tím jak poroste bříško, ale pro některé je náročné být doma a sama a pro jiné chodit do práce. Asi jsem ti moc nepomohla :#o:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka