Přidat komentář

Urcite je tady "rozumnych" maminek Tveho typu vic!
Vsichni porad s miminky nekam spechaji a delaji z nich vetsi...
My jsme zacali s prikrmy az v ukoncenym 6tym mesici,ale je pravda,ze kolek 5,5mesice jsem malemu sem tam dala mrkvicku,atd na lzicku,aby si zvykal pomalu na jinou chut nez mlicko...ale stejne to nechtel a nebo potom osklive zvracel...
Take podotykam,ze od 4mesice byl Davidek dokrmovany UM moje MM mu nestacilo.
Pokud mas mlicka dost,urcite koj do ukoncenych 6ti mesicu,jak se vsude doporucuje,pro miminko je to to nejlepsi,co muze dostat,"normalniho" jidla se jeste nacpe za cely zivot!Jinak prikrmy u nekojenych deti se doporucuji zavadet o mesic drive nez u kojenych,coz je 5mesic,respektive ukonceny 4mesic :)
A to nemluvim o vyvijeni imunity kdyz vyhradne kojis!Davas mu vse potrebne v mlicku,ono se meni a prispusobuje behem mesicu pozadavkum a rustu miminka!
Ja takove stesti nemela :/ Davidek se v 8mesicich nedavno odstavil sam,jinak bych kojila a kojila a kojila alespon do 1roku syna!
Je to uzasne a pro dite i maminku krasna chvilka!
Tak preji zdarne kojeni a potom i bastu ze zeleninky!
Jeste jsem chtela rict,ze nas davca si na prikrmy zvykal cca 6tydnu nez snedl nejakou rozumnou porci,takze okolo 7.5mesice teprve snedl cca 100-120gramu masozeleninoveho prikrmu,opravdu to chce cas a neni kam spechat.Nejake deti basti vse hned,jinym to trva az 2mesice nez je zacnou poradne jist.

http://nikynka86.rajce.idnes.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka