Přidat komentář

In reply to by xiaxou

Tak já si tohle vytrpěla ještě předtím.. Bývalý mě po třech letech začal s jeho bývalou podvádět-ta mimochodem předtím podváděla jeho :) No já se to dozvěděla a chtěla jsem okamžitě konec. Jenže už jsem měla nevolnosti a podezření na těhu, které mi pak doktor už jen potvrdil. On chtěl abychom spolu zůstaly, tak jsme to zkusily, jenže je byla pořád moc ve stresu, pořád jsme se hádaly a nakonec jsem o mimi přišla. To naše hádky ještě víc rozpoutalo, protože já z toho byla úplně mimo a nic jsem nezvládala. Tak jsem se po nějaké době rozhodla odstěhovat. No a bác, zase jsem zjistila, že jsem těhotná. To on už ale měl jinou a řekl, že mimi v žádném případě nechce. Ted jsem v 16 tt a on se ani jednou neozval, tak doufám, že mu to zůstane a nebude mě pak trápit.
Jinak tohle je moje první mimi, moc se na něj těšim a je to v podstatě ted můj jediný důvod pro co žít, bez něj bych se do kupy asi nikdy nedala.
Moc mě mrzí, že k té psychice máš ještě zdravotní problémy. Můžeš vůbec brát nějaké léky? Hlavně na sebe dávej pozor, at jste oba zdravoučcí :)
Jednou snad najdeme tatínky, kteří budou milovat nás i naše děti a těm zmetkům se to všechno vrátí.. My nejsme ty, které o něco přišly, nám zůstalo to nejcennější a až bude mimi na světě, tak nám tu lásku bude vracet...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka