Přidat komentář

ale na pátou už dostal sunar, a od tří do pěti nemohl zabrat, pořád se tam houpal na kolínkách, tím se uspává, to má po mně, já to taky dělala, i si to pamatuju, dělala jsem to min. do školy.

Adélko , taky někdy spí odkrytý, já často chodím na wc, páč nemám trvdé spaní, takže ´ho přikrývám, ale my v ložnici netopíme, tak je tam chladněji, spí v dlouhém overálku aněkdy má až studený ručičky. s tím smíchem to děláme taky, je to bomba. Anebo když se zvedne a jde a nikdo nekouká, tak jakoby ječí a upozorňuje na sebe, jako ,, koukejte sakra,,:-)
Nikky - oslava moc krásná i ten dort, mňam, přejeme vše nej nej
Kačí - s kočárkama nemám ani s jedním zkušenost, neporadím.

Taky mi volala ségra, že prodala vajíčko po malým a že to měla poslat na dobírku paní a samozřejmě na to zepomněla a jen to poslala, takže zaplatila poštovné a paní se jí od té doby neozvala, už je to přes tři týdny, já to nechápu, ségra jí i psala dop. dopis, jestli by jí ty peníze nemohla poslat na účet, nic. To se nedělá tohle, já bych si to nedovolila, kor když někdo zná mé jméno a adresu, je někde až z Moravy ale. A sestřenka zase říkala, že kupovala nějaký kočárek za 800Kč ( golfky, ta cena i tak je dost nízká, byly to nějaké pěkné ) tak poslala peníze a ono nic. Paní si vymazala na bazaru účet, takže asi smolík, tak se bojím už něco objednávat.

--------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka