Přidat komentář

Já Ti řeknu, co všechno jsme dělali my.
Takže - před každým!!! kojením SAB kapky - 1 ml, později jsem dávala BABY Calm, je olejový a zdál se mi lepší. Ale to musíš zkusit, alespoň 2 dny.
Masírovali jsme bříško krémem Pupík a dávali rektální rourku do zadečku (namazanou krémem - klíďo 1/2 trubičky v zadečku), koupíš v lékárně nebo zdrav.potřebách. Můžeš s ní i otáčet. Ale někdy se ucpává, tak jsme i několikrát proplachovali během zavádění.
Krásně se vyprdíkovala a i třeba kakala. Neboj se, že by si na to mimi zvyklo, dělala jsem to u obou dětí (m.j. jsem dětská sestra).
Nahřívali jsme bříško teplými polštářkami. Dávat častěji krknout, i mezi pitím můžeš. Pokud loká, tak na chvíli přestat.
Cvičili jsme nožičkama (hlavně po tom nahřátí, nebo při trubičce) - přitahovat k bříšku. Pili jsme fenyklové čajíky - já i malá.
Nejedla jsem nadýmavé potraviny.
No a hlavně když nás to chytlo, tak jsme nosili - zádíčkama k sobě, pokrčená kolínka, držíš za hrudníček pod ručičkou a pak druhou rukou pod zadečkem.
Nebo další poloha nošení : poloha jako " na bříšku", položíš na svoje předloktí hrudníček mimi a druhou držíš mezi nožičkama.
To mi poradila Dr., bylo to dobré.
U syna to bylo celkem v poho, ale u holky jsme si užili. Chytalo jí to hlavně večer.
U obou to trvalo do 2,5 měs.
papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky