Přidat komentář

Ahoj,
já jsem kuřačka od 13-ti let. Kouřila jsem 1 - 2 krabičky denně. Pak jsem na jaře otěhotněla a první bylo, že jsem manželovi zakázala kouřit doma a vyhýbám se všem zakouřeným prostorám. Nicméně kouřit jsem nepřestala. Gynekoložka mi říkala, že není dobré přestat naráz, ať se to pokusím snížit na minimum. První měsíc se mi to povedlo stáhnout na 8 až nakonec 5 denně. Pak jsem se dostala ke 3 denně, chvilku jsem vydržela jen 1 denně, všechno samozřejmě extralehké, a teď, protože řešíme jeden problém za druhým a jsem s nervama v háji, tak jsem zase na 2 - 3 denně. Jsem v 33.týdnu. Kouřím venku s manželem když si dává kafe a probíráme problémy. Vím, že bych neměla, proto aspoň kouřím extralehké a tak jako tak je víceméně skoro nevdechuju. Při kojení to ještě vydržím do těch 5-ti denně, hned po kojení si zapálit, jak jsem někde četla, aby byl co největší interval k dalšímu kojení. Pak vím, že zase budu kouřit víc.
Sice jsem měla předsevzetí, že v těhotenství nadobro přestanu, ale prostě je to silnější než já. Hlavně, když jdeme z problému do problému.
Jinak mimčo je v pohodě. Žádné problémy, ukázkově přibírá na váze, má se čile k světu a moc se na něj těšíme.
Takže ať mě kdo chce klidně odsoudí, ale myslím, že do těch 3 cigaret se to zvládat dá aniž bych toho malýho tvorečka v sobě extrémně ohrožovala. U nás v rodině nejsem jediná, kouřila i teta a obě švagrové a všechny měly porod v pohodě a děti taky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka