Přidat komentář

In reply to by blonďák

Ahojky Veru! Děkujeme! No, proplach fakt děs, a navíc když to nepomohlo a museli mu udělat sondáž. Ono, je na tom očním hrozný poslouchat i cizí miminka, natož to svoje. :r: Ale teď musím zaklepat, že ty ATB asi fakt zabíraj. Zítra máme zase kontrolu, tak snad uslyšíme dobrý zprávy. :h: Když jsme podepisovali souhlas k proplachu, tak tam psali, že na to trpí 6% miminek. A jak píšeš, je fakt nejlepší to vyléčit, dokud je malinkej. Minule tam byl s námi v ordinaci klučík cca 3roky a ten se Dr. děsně bál. Jsem si tam přesně říkala, že pak ty děti přinutit, aby se nechali vyšetřit je docela boj. :^O^:
Jinak s Evčou jsme se viděli 3x ve Zruči. Malá je kouzelná a už pěknej lumpík. :///: Dneska už frčeli do USA, teď zrovna jsou na cestě, tak snad jim to uteče.
A jak se cítíš ty? Už se vám to blíží, viď? Četla jsem, že jsi měla už zkrácenej čípek, tak doufám, že poctivě ležíš a Romča doma pomáhá. ;) Jen ať tam Vivi ještě chvilku zůstane. :girl: To u mě to zas furt na porod nevypadalo a z ničeho nic 14 dní před termínem :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka