Přidat komentář

Ahoj, my jsme zatím nic neoznamovali. Petr by to nejradši vytroubil všem a hned, ale já se jaksi obávám, že to zakřiknem a něco nemilého se stane. Přece jen jsme se těšili dva roky než se mi povede otěhotnět a tak si zatím užíváme milé zprávy ve dvou.
Ráda bych novinku oznámila až po ukončení I. trimestru po testech, abychom věděli, že maličký bude zdravý. Vychází to na konec listopadu. Navíc se obávám, že kdyby se to můj otec dozvědět dřív, hnal by mě na potrat :zlost: (To že mi je 25 a on měl první dítě ve 22 mu nikdo nevymluví :no: . Navíc stále už tři roky dokola opakuje, že stejně s Petrem nezůstaneme).
Původně jsem přemýšlela o dárečku pod stromeček, ale obávám se, že to už budu mít takový pupík, že nebude třeba nic naznačovat :usmev:
Tak mě napadl Mikuláš. My si v rodině dáváme pletené punčochy s ovocem a tak by se tam mohly připlést botičky, fotečky, dudlík :dudlik: nebo cokoli, co by je trklo do nosu :°O°: . Také jsem uvažovala o společné večeři, ale moje sestra je doktorka pracující kus za Hradcem, rodiče mám rozvedené a tak než se sejdeme, bude Nový rok.
Stejně bych nejradši, aby se to všichni blízcí dozvěděli najednou, aby si netelefonovali a já mohla vidět, jak se při tom tváří. To je ale bohužel nemožné. Všechny babičky a dědečky nedám dohromady do svatby :rings:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka