Přidat komentář

.....se taky vypovídám....
Před těhu to myslím docela šlo, sexík nebyl každý den, ale 3x v týdnu určitě :|-|: . Vloni v květnu jsem byla nemocná, přítel potom taky, 2 víkendy jsme nebyli doma, ... Tak nějak nebyl čas, možná ani chuť, ta nebyla z mé strany ani v červnu a ke konci měsíce jsem zjistila, že mám v bříšku mimi :jawdrop: .
Termín mi dr stanovil na 19. února, musela jsem tedy zákonitě otěhotnět v tom květnu :? . O první mimi jsme už dříve přišli, takže jsme se teď zdráhali v podstatě všeho, sexuální radovánky nevyjímaje :*O*: .
Za celé těhotenství jsme spolu spali 3x a kdyby to bylo jen na mě, tak jsme spolu nespali snad vůbec :n: .
Po porodu, u kterého přítel nechyběl, jsme neměli náladu ani já, ani on. Přítel sám tvrdil, že mu stačí, že máme malou :°O°: , a že ho ani nenapadne po mě něco chtít :h: a já mu za to byla vděčná ;) .
Po 6ti nedělí jsem si šla pro prášky, ty jsem ale po měsíci vysadila. Za 1. jsem naně neustále zapomínala a za 2. nebylo proč je brát, páč sexík neproběhl :n: .
Postelové radovánky (v mém případě se to tak nazvat nedalo :00: ), proběhly asi tak 3 měsíce po porodu, pro mě to byl děs, ale co už. Kvůli příteli jsem to přetrpěla (taky mi ho bylo líto).
Přítel na mě nijak nenaléhal (až teď z něj vylezlo, že když viděl ty moje "oči štvané zvěře", tak už se o nic ani znova nepokoušel) a další sexík byl až teď v pátek, po skoro 8mi měsících od porodu! Bylo to báječné }:) a druhý den znova ;) . (možná ještě ten zbytek Azalie stihnu využít :s: )

Když tak nad tím přemýšlím, tak u mě to byla před porodem opravdu nechuť k sexu (+ ta neohrabanost,...) a po porodu to byl hlavně psychický blok, pořád jsem si připadala taková nečistá, pošpiněná a až někdy půl roku po porodu jsem teprve začínala uvažovat o tom, že bych si i dala říct :) . :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka