Přidat komentář

No je mi jasné, že na takový věci se nezapomíná a člověk je má stále před očima :) Jsem ráda za takové popisy.
Kdepak my jsme hlavičkou stále nahoře, jen pan dr. a sestra si mysleli podle těch ozev, že jsme se otočili, ale pak mi udělali utz. a zjistili, že se spletli - hned se mi ulevilo. No já měla z normálního porodu taky strach, ale pak jsem se s tím nějak vyrovnala a už jsem z něho strach neměla. Pak jednoho dne ET zaprotestoval a otočil se zadečkem dolů a doktor mi oznámil, že pokud se neotočí budu muset na císařa a začal nový boj s myšlenkama. Normální porod šel bokem a já hltala všechny informace o císaři a hlavně o variantách anestezie - to byla pro mě nejhorší myšlenka. Četla jsem všude možně rizika při obouch variantách, poslouchala kamarádku po 2 císařech epidurálem a měla jsem z toho smíšené pocity a císaře se bála jak čert kříže. :§)
Pak ale nastal nějaký zlom a ke všemu vaše reakce na můj příspěvek a tak nějak to ze mě odpadlo a já se na toho císaře vesměs těším. Jednou stranou mám velkou úlevu toho, že když přece jen je císař naplánovaný tak unikneš všem kontrakcím a bolestem, ovšem po zákroku si holt užiju své. Normální rodičky to mají před porodem a my "císařky" po porodu, ale holt s tím nic nenadělám.
Taky si už říkám, že se na to pohlaví vybodnu, já si sice myslím, že ET je kluk, ale moc bych si přála porodit holčičku - i manžel si přeje holku, ale ať je to co je to, hlavně aby bylo miminko zdravé a aspoň trošku hodné :#~:
Jinak další otázka ://: jsem hrozná, že? Já nezkušená z různých zákroků, sice jsem už 2x ležela v nemocnici ale vždy jen na pozorování a pojídání prášků a nikdy nic jiného. Tak by mě zajímalo to cévkování - to se provádí jako kdy a jak? A to potom když se mi chce čůrat tak musím někomu říct, nebo jako můžu normálně čůrat a ono to teče do nějakého sáčku, nebo ani necítím že čůrám? Debilní otázka ale opravdu nevím jak to probíhá :00: a to jsem měla biologii, ale nikdy mě nebrala po stránce učební, praxe je vždy zábavnější :s:
Takže před zákrokem jsi naposledy mohla jíst a pít kolik hodin?
Moc ti děkuji za všechny písmenka :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka