Přidat komentář

1.tatínek miminka prožívá těhu snad víc než já.je to jeho první a mé třetí dítko.když jsem byla tenkrát těhu(před 18 lety)se nyní to srovnávat nedá,užívám si to a je i lepší péče atd.je moc ochotný a snad by úplně všechno kupoval a zařizoval sám :s:
2.manželé nejsme,jsem rozvedená,tak nespěchám i když jsem jsem byla požádána už několikrát.ale asi do budoucna kvůli mimísku určitě.věkový rozdíl 4 roky já 37 Zděnek 33 let.
3.s miminkem si povídáme a říkáme mu jménem Vojťánek,tatínek mu každý večer dává pusinku na bříško a hladí ho!nezpíváme-raději to neriskujeme,raději hezkou hudbu :dance:
4.kočárek stále vybíráme,nejsme pevně rozhudnuti,a schovaný bude u sousedky
5.věcičky máme skoro všechny,kromě přebal.pultu,ten nám zhotovuje kamarád,chůvičky máme a monitor kupovat chceme,raději pro náš vnitřní klid.......nechceme nic riskovat.
6.chutě mám,hlavně ovoce,jakékoliv sezóní-hlavně meloun,nektarinky.jsem ulítlá na gumových medvídcích a přesnídávky tu musím mít každý den!jinak maso taky nějak nemusím........bulím jako želva i při reklamě :r: jsem ted cíťa,romantika topak slzy nemůžu zasdtavit-no hormony!!!!
7.máme doma 3 letého labradora Gastona,chceme ho dát k mámě na zahradu,bude mu tam líp,nezvládla bych venčení a mimčo,holky studují a teď jezdí až večer domů!!!
8.na porod se nepřipravuji,myslím že na to se připravit ani pořádně nedá.zvládla jsem to 2 x tak to musím zvládnout i po 3........
9.na kurzy chodit nebudeme.....ani plán porodu nemáme a nechystáme
10.porodnice Slaný,máme to v místě bydliště a rodila jsem tady 2x,a je na ní chvála a já tady byla taky spokojená.do Prahy by jsme to třeba ani nestihly :n: nadstandart mít nebudu,maminky mě nevadí aspoň si navzájem pohlídíme miminka a ráda komunikuji a návštěvy nejsou problém kdykoliv......

tolik ke mě a k našemu miminku......Věrka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka