Přidat komentář

1. tatínek je z tech naprosto vzorných, stará se o mě a pomáhá obrovsky. Srašně moc si přál holčičku a tu mu nosím, takže jsem nejrozmazlovanější na světě (užívám si to, co to jde, myslím, že po porodu budu na druhé koleji:)
2. o první lásku jsem tragicky přišla, takže se bojím mít tak pevný vztah jako je manželství. Miminko a přítel mi dává konečně obrovskou chut žít. Přítel je o 3 roky starší,35let. On má 2 kloučky+ já ty moje milovaný dva sirotečky, takže ten malinkej ružovej uzlíček bude naše číslo 5 :-)
3. Elišce říkám jmenem od vysledku z plodovky, ale více je to mazlíček nebo lásečka malinká moje a nebo štěstíčko co mě potkalo...povídám si sní stále. Strašně moc ji miluju a šíleně se těším až bude s nami vsemi šesti už doma a hrozně moc se s ní modlím, aby všechno dobře dopadlo.¨
4. Kočík nemám, ale až bude, tak bude bydlet do porodu u mojí maminky.
5. nemám ještě vubec nic, jsem stále v práci a pak péče o tu mojí obří rodinu me docela dost zaměstnává, ale čerpám z vašich rad a před chvílí jsem za 500 objednala z laclíku užasný vecičky. DEKUJI za tip maminky!
6. chutě mám zmrzlinovo zavináčové. Pláču velmi upřímně a srdceryvně nad nepochopitelnými věcmi. Třeba nad smutnou představou či myšlenkou :-)
7. máme fenku zlateho retrivra a je fakt zlatá, takže se vubec nebojím jak ty dve holčičky budou kamarádit
8. asi nic , nechám to přírodě
9. nic takoveho
10. jsem v registru v Podolí v Praze - doufám, že stihneme tam dorazit , mame to hodinu cesty :-)

11. moc vas vsechny zdravím a šetřete se a pořádně vyživujte ty svoje štěstíčka at jim není v lednu zima . Opatrujte se!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka