Přidat komentář

Tak také s troškou do mlýna...
1. Tatínek se těší a má o nás strach, naplno si to asi uvědomíme oba, až bude miminko doma :s:
Pomáhá doma hodně, ale ve vybírání věcí - oblečků si asi stejně víc ujíždím já, už proto, že na to mám víc času. Po komplikacích minulý rok se na miminko už moóóóóc těšíme.
2. Manželé (zatím) nejsme, mně je 32 a přítelovi bude 38. Je to naše první miminko (pro oba), jsme spolu 3 roky a svatbu asi vyřešíme potom. Tohle je stejně důležitější ;)
3. S miminkem komunikujeme, zpívám mu, pouštím hudbu a včera jsem mu dala vybírat jména, líbily se mu skoro všechny :s: . Hladím ho a říkám mu broučku, cipísku, sluníčko, miláčku, mimísku a tatínek taky hladí, občas si počká na kopaneček a dává mu pusinky a říká mu, jak ho miluje a teší se na něj. A říká nám rodino. Do pupíku mluví jako do mikrofonu :///:
4. Kočárek ještě nemáme, už se nám jeden líbí a buď ho necháme u našich a nebo v našem sklepě - místnosti. Nevadí to taky? Hlavně dáme na pohodlí pro miminko - prostorná korbička, nic mini jak se teď dělají.
5. Povlečení + mantinel do postýlky máme, ale :|P: zatím také ne, spíš drobnosti. Čekali jsme hlavně na velký utz. Chůvičku asi také nevyužijeme, monitor zvažuji, možná si ho půjčím po synovcovi.
6. Na začátku těhu jsem ani nemohla vystát sladkosti (jinak mňam mňam) a jogurty a hlavně aviváž - ta mi zaručeně zvedla žaludek a byla cítit prostě ze všeho :P a mýdla a tak. Teď už je to pohoda, chutě asi normálka, i ta zmrzlina, ale to vždycky :-) A kyselý mám teda ráda. Cokoliv s octem je fajn :) Nálada se mi zdála celkem normální, ale dneska mě dojala i písnička o Chňapíkovi, cokoliv s miminkama a porodem a jinak jsem nějaká ostrá (jak stará vlčice), když něco neběží podle plánu :? A to jsem bývala pohodářka...
7. Zvířátko nemáme, chceme miminko :)
8. Začala jsem chodit na těhotenské cvičení na míčích, posiluje svaly pánevního dna a prsa a hlavně mě to baví a vídám jiné těhulky :///: Chystám se i na plavání pro těhu. Masáž hráze asi zkusíme, za to nic nedáme, třeba to pomůže. A maliník. Jestli bude potřeba :///:
9. Předporodní kurzy bych chtěla zkusit přímo v nemocnici, kde budu rodit. Chci vědět, co mě asi tak čeká a prohlídnout si prostředí i s tatínkem a i on bude vědět, co se na něj chystá. V ceně kurzů je myslím i otec u porodu - dvě mouchy jednou ranou. :///: :s:
10. Rodit budu v Čáslavi. Ačkoliv jsem z Kutné Hory, místní porodnici zavřeli a mám na výběr Kolín a Čáslav. Do Čáslavi jezdím i za svým dr. a mám tam vyzkoušené gynekologické odd., maminky si to chválí, takže mám jasno. Nadstandard nevyžaduji, pokoje jsou hezké všechny a návštěvy také neomezené. Není problém a jak už někdo psal, člověk není sám a aspoň může druhá maminka mrknout na miminko, když budu ve sprše.
A HLAVNĚ SE UŽ MOOOC TĚŠÍME NA MIMÍSKA :w: :w: :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka