Přidat komentář

Ahoj těhulky,
1)tatínek mého miminka je takový ten laxní tatínek, kterého občas napadne zeptat se mě, jestli mě něco nebolí a nebo ve slabé chvilce mi řekne ať třeba něco netahám, ale jinam mé těhotenství bere jako samozřejmost. Čekáme spolu druhé dítě, už máme 2,5 letého chlapečka. Ale ani při prvním těhu to nebylo jinak. Když mu ukážu fotku z utz, tak mi řekne, že tam toho moc nevidí, a že aby viděl miminko jak vypadá, tak že si počká do porodu.
2) Jsme manželé, brali jsme se loni v červnu po 4,5 leté známosti. Věkově jsme na tom skoro stejně, je o 11 měsíců starší než já.
3) Miminku nezpívám a ani manžel, nejsme si jistí jestli by to nezanechalo nějaké následky :00: . Občas mu domlouvám, aby tak moc nekopal, protože mě dokáže tak moc nakopnout, že se mi podlomí kolena. Jménem mimi neoslovujeme, protože ještě nevíme, co to bude. Tak je většinou "prcku" nebo "broučku"
4)Kočárek máme už od početí ve sklepě po malým, takže nový kupovat nebudeme. Je fakt, že malý v něm moc nechtěl být, protože neměl rozhled(tak malý a už tak zvědavý), tak je skoro jak nový. Na pověry moc nevěřím, ale tahat ho domů se mi ještě nechce a hlavně tchýně pověrčiva je, tak by to asi okomentovala.
5) Věci zatím moc nekupujeme, protože mám hodně po malým a zatím nevíme co to bude, tak nevím ani jakou barvu bych kupovat měla. Hodně neutrálních už doma mám, tak to zatím neřeším. Postýlku se vším taky máme, chůvičku taky(hodně jezdíme pryč, takže bychom se bez ni asi neobešli), a monitor mi příjde zbytečný.
6) První 3 měsíce mi bylo dost špatně, takže jsem svoje chutě dost omezila, ale teď to statečně doháním. Jsem ujetá na rajčatový salát, zmrzlinu, chleba s máslem a marmeládou apod. Taky se to už ukázalo na váze. Ale při malým jsem taky nabrala 24 kg, a šlo to pak dolů, tak to moc neřeším. Taky si pobrečím, dokáže mě rozbrečet i knížka. O filmech ani nemluvím. Ještě že manžel chodí spát dřív než já, že mě nevidí pořád bulet. Poslední dobou jsem taky hodně podrážděná. Dokáže mě jakákoli kravina vytočit, tak mám co dělat, abych se ovládla.
7) Zvířátko doma nemáme. Bydlíme v paneláku, tak by to bylo asi dost zajímavé. I když máme teda 4+1, ale nějak mě malý dostatečně zaměstnáva a ještě když příjde to druhý. Ale babi s dědou pejska mají a malý s ním vycházi moc dobře, hodně si spolu hrajou, takže z toho strach nemám.
8)Na porod se připravovat moc nebudu. Při prvním mě nastříhli, takže při druhým už nebudou mít co zkazit. A na kurzy moc nedám a ani nemám moc času. Stejně když příjdou porodní bolesti, tak asi nebude čas přemýšlet, co nám v tom kurzu vlastně říkali :$$: :#o:
10) Kam do porodnice ještě nevím, nechám to až podle toho, jak rychlé to bude. Při prvním jsem chtěla úplně jinam, ale už bych to nestihla, tak jsme jeli tam, kde to bylo nejblíž :C]]: . Nadstand. asi chtít nebudu. Nejsem ráda sama a když se budu chtít osprchnout, tak vím, že můžu druhé mamince říct ať jukne na miminko. Takže můžu s klidem jít kdykoliv. A návštěvy jsem měla při malým skoro celý den a i na pokoji.
Tak to by bylo asi tak všechno o mě. Ráda si čtu, co píšete i vy, tak jdu juknout, jestli se objevil nový příspěvek ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka