Přidat komentář

Ahoj tak se přidávám i já :) Teri chválím za super anketku :one:

1. Tatínek je čím dál víc pozorný a starostlivý, skoro bych řekla že to jde úměrně s rostoucím bříškem, ale nepřehání to, jednou se vyjádřil, že je pro něj miminko jako nevyzvednutá výhra ve sportce, prostě potřebuje aby už bylo hmatatelné a vzhledem k tomu že nemá trpělivost vyčkávat na kopance a Maty je věnuje pouze mamince málokdy cizí ruce :) tak to mám s těma chlapama těžký už teď :D ale poslední dobou k němu dokonce promlouvá a domlouvá mu, je to roztomilý :)

2. Ano jsme manželé, v červnu to byli 3roky (brali jsme se po 5leté známosti). Manžel je o 5 let starší než já (24 a 29)

3. Matyáškovi natahujeme hrají žirafku večer před spaním (včera ju pěkně okopkal), přes den mu zpívám (jestli se omu dá říct zpěv) při práci nebo mezičase, hladím ho a snažím se k němu mluvit, i taťka se už přidal a sem ta mu něco zapěje a o mluvení sem se už zmiňovala :) Oslovujeme ho jménem už od 12tt tajně a od konce srpna jménem už i veřejně (po 3D jsme pindíka práskli všem)

4. Kočárek nemáme a už jsem z toho nervozní, v tuto dobu už sem ho chtěla mít, ale tedˇna něj nějak není čas. Máme vybraný Mutsy urban rider v limetkově zelené barvě, v rezervě máme Jané nomad. Snad ho pořídíme v říjnu. Částečnými sponzori budou manželovi rodiče, takže pochybuju, že nám dovolí nechat si kočárek doma, ale budu se snažit :)

5. Výbavička: oblečení do 3 měsíců máme, jednu sadu do postýlky taky, postýlku ještě ne (opět jako u kočárku sem z toho nervozni, ale tentokrát sponzoři moji rodiče si odjíždí na dovolenou a tak musím počkat až se vrátí, pak ji objednám a snad je ukecanám, abych si ji mohla složit doma :) ), košík máme vedle u mých rodičů (až se vrátí z dovo uděláme s mamčou nákup látky a krásně ho ozdobíme, vč.povlečení-mamka je krejčová), chůvičku(budeme mít nějakou domácky vyráběnou ale dobrou, nechám ji nahoře u postýlky když bude malý spinkat a my budem dole, sestře se to osvědčilo, později ji akorát přemístíme do dětského pokoje), monitor pořídíme(nechci riskovat!)

6.Chutě mám na období, jednou to sou hrušky, pak nektarinky, zelí, rajčata, gumoví medvidci, ...každou chvilku něco, ale žádné neobvyklé kominace, jen prostě větší množství "něčeho" . Televizu pro jistotu nesleduju :) jinak bych bulela furt.

7. Máme psa-bostonský teriér-ročňák. Je to mazlisko, který poslouchá jen když se mu chce, dětí si nevšímá, jen když si myslí že si s ním chtějí hrát, ale to je max povalí a vezme jim hračku :) myslím že to nějak zvládnem, horší je že je z něj doma nepořádek..

8. Chci vyzkoušet maliník i lněné semínko. Manžela připravuji na to že budem masírovat hráz, apsoň se o to pokusíme, ráda bych se vyhla nástřihu. Jinak pravděpodobně nic.

9. Na kurzy sem chtěla, ale nakonec asi ne, ale možná si to ještě rozmyslím.

10. Jsem kousíček od Brna a proto sem tam taky původně směřovala, chtěla sem k Milosrdným bratřím, ale teď sem na 95%rozhodnutá zajet do Ivančic, trošku se bojím jak tam v zimě dojedem (do Brna by to přece jen bylo rychlejší-tam to bude asi 30min te´d v zimě asi dýl), ale je to malá nemocnice, rodinný přístup, samé kladné reakce, nadstandart tam nevedou-jedno nebo dvoulůžáky, prostě chci tam. Nevím kdy je nejlepší doba na prohlídku, ale na 100% se rozhodnu až to tam uvidím :)

Uf, vyčerpávající :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka