Přidat komentář

1. Já čekám druhé dítě a tatínek, jelikož je pořád v práci, tak prožívá čekání na miminko spíš jen tím, že semnou chodí do poradny a na velké ultrazvuky. Je to obrovský rozdíl mezi oběma těhotenstvími - to první prožíval intenzivněji, protože nevěděl co vše bude následovat a te´d se chová jako starý mazák ;)
2.Jsme manželé už 4 roky a mezi námi je věkový rozdíl necelé 4 roky
3.Při druhém dítěti nemám moc času se chvíli zastavit a věnovat se bříšku snad jen když Domča spí. Ale jasně , že když Domčovi zpívám tak to slyší i miminko :dance: a samozřejmostí je hlazení bříška. oslovuji ho spíš broučku, šmoulo atd.
4.Já mám kočárek Casualplay S4 z roku 2007 a mám ho po prvním synovi a měla jsem ho tenkrát doma snad už od srpna a na pověry jsem nedala.
5.Já už mám nakoupeno snad vše a vše mám taky doma. Jen monitor dechu nemám a neměla jsem a chůvičky jsem nikdy nevyužila.
6.Snad jen mi strašně smrdí libeček v polévce a ten jinak miluji a na čem nejvíc ulítávám?? Na odporně sladkých lízátkách z pouti ve tvaru dudlíku :///: a ty jinak nemusím. A hormony?? Rozbrečí mě každá blbina.
7.Domácí zvířátka máme : prasátko a slepičky :qu: ale pejska nebo kočičku nemáme.
8.Na porod se nijak připravovat nebudu a ani u prvního porodu jsem to nedělala .Je to otázka názoru, ale mě to připadá zbytečný. Průběh porodu stejně neovlivníme. A na úorodním sále jsou tak sehraný, že vše poradí a řekne asistentka a doktor.
9.Na kurzy bych ani te´d čas moc neměla ,nebyla jsem u prvního a nepůjdu ani te´d.
10.Porodnici mám vybranou v Prostějově , rodila jsem tam už jednou a chci i te´d. Je nová a personál naprosto profesionální. nadstandart jsem měla i poprvé a pokud bude volný určitě si ho zaplatím i te´d. Stojí 500 na den a kvůli manželovi a návštěvám to stojí zato.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka