Přidat komentář

Ahojky, kazde miminko je jine a maji jine potreby. Jedny potrebujou nosit a hustat na rukach a jine ne. Proc usina az ve 2 v noci? To ma problem usnout treba od osmi nebo deviti az do dvou do rana. My jsme takovy problem meli jen prvni dva tydny a bylo to hladem, takze jsme vecer dali vice papat :-).
A u nas to bylo se spinkanim tak, ze jinak nez v postylce to neslo. Kdyz jsem malou nosila vecer na rukach, tak akorat na me kulila oci a smala se a spinkat nechtela. Pak byla akorat frustrovana z toho, ze nemuze spat. Tak usinala od 6teho tydne sama vpostylce. Ja ji zpivala nebo ji hladila chvilinku a pak odesla, kdyz se zacala vztekat nebo plakat, tak jsem zase sla k ni do pokojicku, aby vedela, ze jsem blizko a pohladila ji nebo neco potichu povidala.
Nekdy se durdila dele a nekdy kratce, par prvnich dnu to bylo s placem, ale fakt to trvalo jen par dnu.
Asi me tady maminky, ktere jsou zasadne proti odsoudi, ale u nas to jinak neslo. Na rukach proste spat nechtela, oci uprene do mych a culi se jak mesicek treba i hodinu v kuse.
Od 8 tydne spinka celou noc, protoze se naucila sama usinat, takze, kdyz se v noci probudi, tak za chvilicku zase krasne usne, nepotrebuje me k tomu.
Pres den spinka taky krasne 3x. Ma 5 mesicu a je to hrozne stastne a spokojene miminko. Ted uz se ale zacina i vztekat, kdyz si hraje, a neco ji hned nejde :-). Ale ze vzteku prechazi do smichu, takze jsem zatim v klidku.
:-)
Pokud ji trva nekolik hodin nez usne, tak bych hledala jinou pricinu, nez ze se chce nosit. Netrapi ji prdiky? Nema hlad?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky