Přidat komentář

In reply to by Klára77

Holky, tak se přeci zase nehádejme .... každá máte ten svůj kousek pravdy. Já taky nejsem zastáncem celodenního a celovečerního nošení na rukách. Ale mám tím na mysli, že pokud to jde, tak se snažím dítě naučit usínat samo s nějakým tím pomazlením před tím. Ne to, že když dítko v postýlce zakníkne, tak k němu hned běžím a hned si ho beru na ruce .... to je přeci rozdíl,ne? Já jí taky nenechávám řvát, i jsem to psala ... pokud jen tak pobrekává, tak jí párkrát dám dudel, pohladim a jdu od ní. Pokud to nezabírá, tak jí taky pochovám a třeba i počkám, až začne zabírat na rukách.
Klárko, ale podle mého názoru braním dítěte do postele si opravdu šiješ na sebe bič .... teď to snášíte v pohodě, nevadí vám, že se nevyspíte ... ale na tohle si dítě hrozně rychle zvykne ... a co až budete chodit oba do práce? To už ti nebude moc příjemné se v noci nevyspat ... A co intimní život? Ten taky obětujete dítěti? Neříkej mi, že to časem tvému muži nebo i tobě nebude vadit, že máte v posteli pořád antikoncepci. A osobně znám manžele, se kterými spala jejich dcera v posteli ještě ve 13 letech a absolutně odmítala spát ve svém pokoji. Tehdy se málem rozvedli .... Já si malou taky beru do postele, ale až ráno po první jídle ... někdy tam ještě usne a já s ní, ale dobře vím, že už to není plnohodnotný spánek, protože se bojíš, abys dítě nezalehla.
Ale chraň bůh, nechci tu někomu kázat nebo moralizovat - je to jen můj názor na věc a každý ať si to udělá tak , jak cítí a jak považuje za správné.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka