Přidat komentář

In reply to by Lištička

Ja jsem si rikala, ze my s manzelem taky kupovane nejime a tak to nebudu davat ani ji. Samozrejme, ze kdyz nekam pojedem, tak treba koupim na cestu, ale jinak ne. A kdyz je to cerste, tak je to urcite lepsi.
Ty bataty jsou super a jednoduche. Dala jsem ho pect do trouby, cely a neoskrabany asi na 45 minut. Pak jsem ho nechala vychladnout a ta slupka se tak scvrkla a sla krasne dolu. No a pak jsem jen rozmackala vidlickou. Ony jsou celkem velke a meli jsme jeden na 3 dny. Stazinka toho ovsem spapa malinko, zato pije jako duha :-). No a to avokado je taky jednoduche, to jen rozmackam vidlickou a je to. Ted do toho pridavam jeste trosku vody at je to ridsi, ale az bude vetsi tak prestanu. Svagrova avokada michala i s tvarohem a rikala, ze to jeji deti zboznovali. My ale jeste tvaroh nebo jogurt nemuzeme.
A pry je pro miminko super mango...to obsahuje hodne antivirovych latek. Jsem cetla, ze dali do stavy z manga virove nebo bakterialni bunky a ta stavicka je deaktivovala. Jakmile budeme moci nasadit mango, tak zacnem. Urcite to pomaha vuci nemocem.
Az prijdes na neco noveho tak zase pisni, pro inspiraci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka