Přidat komentář

In reply to by Namba

brečela jsem včera u pohádky- Šarlotina pavučinka...ten konec byl prostě doják,přítel se mi tu tlámal na celé kolo..ale mě to nešlo zastavit,a když šli titulky tak znova,...no děsný..
mám nahoře 11kg, nevím nevím jak tohle všechno potom shodím... teď se mi do toho všeho začalo děsně blbě spát,malýho cítím snad úplně při všem...mám pocit žej e vetší než je objem mého pupku...a prostě mi příjde že mu vadí když si nějak lehnu a tak se musím přesně srovnat,takže i nohy musím mít dané tak,aby to prckoj vyhovovalo...už mě pěkně komanduje,na to že mě ještě ani neviděl,už si určuje pravidla...dnes od 4 hod. nespím....takže jsem celkem unavená teďka,ale má mi přijet mamuška,tak se těším..
Tepla- to je můj velkej boj,snažím se moc nevylézat ven,doma máme celkem příjemně.ale jak jdu ven s argem nebo tak,tak mám pocit,že se každou chvilku složím,nemůžu dejchat a jsem zplavená jak po boji...do toho musím pořád jíst,nevím proč,ale mám pořád divný chutě...mám hlad,pak otevřu lednici a už nemám hlad,když jí zavřu chci si zase něco dát,no děsný..no přítel občas testuje můj pupek,ale ony ty kopance ještě nejsou moc cítit přes bříško jen párkrát..většinou to odnesu jen já ...a k porodu chtěl jít, a pak viděl porod v tv a od té doby je takovej váhavej..asi se bojí,že se složí...hehe...prsa mě taky bolely,krutě,teď to přešlo..a bolej mě jen bradavky...
a jak je?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka