Přidat komentář

In reply to by Izabelka

Teda holky :) ...vy jste ale noční ptáčátka :h: ...kéž bych tak vydržela i já a nemusela koukat od 3 hodin od rána do zdi :00: .
Přečetla jsem si vaše zprávy a jsem teda v šoku ...
Chudák Danzy :( ... moc jí i Mišánkovi držím pěstičky - snad budou v pořádku - nechápu, že jí nikdo nic neřekne. Musí to být hrozný pocit :r: .
Leňulko ty mě taky neděs plodovkou :00: a nebo zátkou a Izabelko co to špinění??? Snad je to už v pořádku - budu držet pěstičky aby se to už neobjevilo.... já si taky myslím, že máme ještě čas, takže ty mimoušky pěkně budeme muset přemlouvat.
I když pokud se mi potvrdí zánět někde v těle :( tak nevím nevím, co mi na to dr. řekne. Kamarádka mě straší, že buu možná rodit dřív, pokud by to bylo pro Domiška lepší, tak jo, ale jinak ať se tam drží miláček můj malůej :r: ...holky já mám vážně strach. šude čtu o infekci v plodové vodě :r: .... :r: :r: :r: no ... raději na to nebudu myslet - i když to jde jen těžko :(.
No Izabelko ... ty vedra jsou opravdu šíleny :( ...nikdy by mě nenapadlo, že tohle napíšu. Miluji léto, ale teď teda neeeee :) ...Na dovolené si to krásně užijte a hlavně se vrať ještě 2v1 jasnýýý !!!! :one:

Jo a Leni - včera jsem byla v porodnici - měl jsme tam prohlídku a diskuzi co a jak a tam nám říkala por. as., že pokud máme miminka KP, tak máme každý den aspoň 10 minut v kuse dělat toto : loktem se opřít třeba o židli - hlavně aby jsi měla pánev výš než hlavu a pánví dělat jako by osmičky ... (přehupování z jedné nohy na druhou) ...víš, jak to myslím???
Říkala, že je to osvědčené a že dokonce jedné mamince ve 37 týdnu se to podařilo a maličké se otočilo. Chce to ale opravdu aspoň 10 minut denně každý den ;)
Jsem se tady teda pěkně rozepsala :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka