Přidat komentář

Doporučuji tyhle stránky je tam vše o měření BT: http://merenibt.xf.cz/index2.html
kup si digitální teploměr a sežeň nějaké stránky(já zapisovala na: http://www.menstruacni-kalendar.cz/), kde si můžeš zapisovat teploty, nebo stačí i obyč. čtverečkovaný papír.
Ovu testy jsou fajn, ale pokud se budeš snažit několik měsíců nebo roků, tak se ti hooodně prodraží. Tady zaplatís cca 150 kč za teploměr a je to v pohodě.
Důležité je u měření zachovat stejné podmínky za kterých měříš každý den. Musíš měřit každý den ve stejnou dobu, ať je víkend nebo ne, třeba v 6 ráno. Nesmíš předtím vstát z postele, jinak se teplota zvyšuje, pokud změříš později, zase budeš mít vyšší teplotu. To platí pokud požiješ večer alkohol, budeš mít např. teplejší pyžamo, peřinu, něco na tebe poleze. Ale to během 2-3 měsíců vychytáš, jak tělo reaguje.
Já osobně neměřila v posteli, bo jsem vstávala do práce každé ráno ve 4 hod, tak to by mě můj asi odstřelil, kdybych mu tam šermovala s teploměrem před nosem. Takže jsem vstala a měřila v koupelně - každý den ve 4 hodiny. Zachovali se stejné podmínky. Protože jsem měla málo času měřila jsem v konečníku, je to sice nepříjemné, ale nejpřesnější a nejrychlejší :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka