Přidat komentář

Ahoj,
určiě není Tvoje malá tlustá, zvlášť pokud plně kojíš. Náš Honzík byl na tom podobně - porodní váhu měl 3,45 kg (50 cm), z porodnice jsme šli s váhou 3,29 kg a za měsíc už vážil 4,61 kg, takže přibral 1,3 kg a taky jenom z mého mlíčka. Za druhý měsíc Honzík přibral dokonce 1,5 kg a vážil už 6,13 kg, takže jsme měli taky pěkného cvalíčka :a\|: .
Vůbec ten první půlrok, co jsem ho plně kojila, mi přibíral málem rekordně, v 6 a půl měsících už měl 9,46 kg a 70 cm a hrozila jsem se, že ho za chvíli neunesu. Ale od 9 měsíců mi začal zlobit u papání, protože mu začaly růst horní zoubky, taky se začal i víc hýbat a přírustky váhy se hodně zpomalily. Na roční prohlídce už měl Honzík úplně normální váhu 11,23 kg a měřil 77,5 cm, takže byl sice kus chlapa, ale rozhodně ne nijak tlustý.
Nemusíš se ničeho bát, z mateřského mlíčka sice můžeš mít baculku, ale uvidíš, že to rychle vyběhá a bude z ní pěkná panenka. A navíc je mateřské mlíčko pro ni to nejlepší, tak je jedině dobře, že ho máš tak výživné.
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka