Přidat komentář

In reply to by Šáruška2

Terulkovko, žabičko, šári ...a holky všechny !!!! MOC DĚKUJI za podporu :h: ta byla pro mě velmi cená ! a kdybych se nevypovídala, kdybch to v sobě dusila...byla bych na tom asi fakt moc spatne. Dneska v 9 hodin uz jsem byla doma, první co jsem udelala...bylo kafíčko, nožky nahoru a šup k PC abych sepsala své myšlenky..pocity a dojmy... píšu si takový soukromý deníček ...ale celý ho sem kopírovat nebudu ..jen konec ... :€s€: protoze v této diskuzi jste vy holky, které revizi prodelali..víte jak to probíhá , sami víte jak moc to bolí (po psychické stránce a jaká je to z´tráta)

... :*8*: úryvek zde :

...nejsem v tom sama... Každé TŘETÍ TĚHOTENSTVÍ KONČÍ POTRATEM a já jsem bohuzel byla ta třetí :o( a zapíšu se do těchoto statistik...ale na stranu druhou..říká se,že po revizi (stejně jako po porodu) se zblázní hormony a otěhotnět je pak snažší !!!

Pozooor !!! Takže já se na své další těhotenství moc těším a věřím že už bude bez komplikací !

A ponaučení pro mě pro příště :

1) Už nebudu vyhoukaná z pozitivního těhu testu ...ten jen říká,že je hladina HCG zvýšená..ale nemluví o zdraví plodu. Bude pro mě důležité vidět své miminko na UZ, vidět jeho srdíčko a vidět pohyby. To že jsem MÁMA ..uvěřím,až budu toho drobečka držet v náručí !

2) Rodině oznámím těhotenství až ... až to na mě bude pořádně vidět, až budeme mít ručičky,nožičky,srdíčko,pohyby.průkajdu a vše .Prostě nebudu tolik plašit jako nyní..abych to nezakřikla...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky