Přidat komentář

ahojky Jájo, zrovna včera jsme to doma řešili.. máme 3-letého Jack Russella - taková raketka na nožičkách - taky mám trošku obavy jak bude reagovat. Jestli bude žárlit a bude zlej nebo naopak mimi přijme a bude ho hlídat.. :? uvidíme v prosinci..snad to bude v poho. Manža říka, že mu domluví :!k: docela rychle chápe, ale horší je, že když se mu nechce, tak se mu nechce, je hrozně chytrej, někdy až moc :D
Do postele nám taky chodí, no všude po bytě... tu postel ho začínáme odnaučovat..tak to snad nebude problém, ale horší je, že rád kouká z okna, balkonu a jakmile vidí psa, tak šíleně štěká, hlídá, když je někdo na chodbě apod., tak nevím jak zvládneme tohle... jsem říkala, že ho asi pověsím do průvanu za nohu :!k:
V tom spánku se taky leká, vyskočí a vrčí. Ale je to naše zlatíčko! O jedno jsme přišli jako 9-ti měsíční štěně, byla to pro nás tenkrát taková rána, že si neumím představit o něj přijít... zkrátka doufám, že to nějak zvládnem i ve čtyřech :) a vy určitě taky! Budu držet palce!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka