Přidat komentář

In reply to by kockral

Tak líp bych to nenapsala!!přesně otevřou se dveře a už taky vím co udělaly za práci a co vše tahají!!jak ho vše bolí atd atd!!! :s: Ale když mě něco bolí tak nemohu nic říct já nic nedělám si přece můžu lehnout ne?? :s: Mi máme zatím jedno mimi ale taky ho potřebuje když ho vidí je hotovej a pořád táta!!!A když chci aby ho pohlídal tak ho hned uspí!!Aby asi nic jiného nemusel!!!A stím dovolováním to znám od mých rodičů!!Mamka nám zakázala a táta povolil!!A když teď mám svou rodinu tak to takhle nechci jsem jim říkala že takhle to dělat neměly!!!A to se fakt nedělá!!!
Jo a to fitko jsi mě rozesmála hrát si ne ale fitko jo??To je v tipnej!!Já mu taky říkám že když může zvedat půlitry piva a na to není unavenej tak může si hrát s malým!!ježe to se bavíš se vzduchem!!protože jak má pivko se sním nedá bavit jelikož druhej den jsem mu prý nic takového neřekla a jsem debil já!!A prý nechodí a nepije tak často!!no tak jsem si to začala psát do kalendáře a na konci měsíce mu to ukážu!!!Abych nebyla zase blbec!!
A co mi udělal včera??V pondělí mi řekl že nemá peníze!!jen na nájem!!tak jsem ho šla zaplatit!!potřebovala jsem koupit jídlo a něco malému!!Tak jsem něco málo ještě měla a nakoupila!!Zavolala jsem jeho memce že nemá peníze !!ony mi v úterý dala 400kč a že ve stžředu přijde na oběď a donesemi je 600Kč!!!A si představ že ona mu to řekla že nám půjču je!!!A včera na mě vytáhl 2500Kč a dal mi je !!!A já čuměla jak to péro kde vzal prachy a on mi vklidu řekl už je mám od úterka!!!No tak já hned začala bulit :r: že si potupně půjčuji od jeho mamky a on mi řekl já si to nepůjčil a nevěděl jsem to!!No tak je to vychlastanej mozek či co? :? ??
Víš jak mi ještě teď je???Hrozně.... :n:
Je to síla s těma chlapama.... :n: Zuzka a Ondrášek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka