Přidat komentář

Ahojik tak mě přítel pomáhal když byl doma!!!A to byl od 1měsíce co byl ondrášek na světě až do jeho 9měs!!Ale to já trajdala s malým a když jsem potřebovala byl při ruce!!Ježe teď chodí do práce!!!A mám smůlu!!Odchází brzy ráno a chodí večer na uspávání včera mi malého už po 2 zbudil a tak jsem mu řekla ať si ho uspí!!no nezbylo mu nic jiného protože plakal a chtěl ho!!!Jinak už ani odpadky mi nevynese dělám to já"!!!A to bydlíme ve druhém patře bez výtahu malej má 10kg a ještě koš?? :00: no asi si to umíš představit!!!A když mu řeknu že dělám vše sama tak on mi řekne já pracuji a doma si chci odpočinout a né lítat jako čamrda!!! :w: No tak já prý asi nedělám vůbec nic jen se asi podle něj doma válím atd....Už nekoupe a to dřív dělal rád,začal chodit na pivko!!prý já utratím víc peněz v cukrárně než on v hospodě!!Že si na ty dvě může dojít a já mu to zakazovat nebudu!!!Byly jsme na dovče s malým samy!!Když jsme se vrátily tak tatínek byl na houbách a ještě na pivku!!tak jsem všeci věci tahala sama domů!!!A že jich nebylo málo!Bordel v bytě síla!!Když nepracoval tak i uklízel jak divej!!!nojo ale už si pomalu zvykám!!!Nic mi asi nezbejvá!!!Jo a ještě mi říká že když mu vyčítám pivko tak že potřebuji další dítě abych nemyslela na píčoviny a to doslova!!!Tak to má smůlu s takovým chováním bych si akorát hodila mašly!!!Stačí zatím jeden malej lumpíček :cc): !!!!
Jenže je to těžký nadávala jsem že je doma a teď když pracuje tak mě zase štve tak dlouho!!Ale když má volno tak ho ani nevyužije pro nás ale musí odpočívat nebo léčí opici!!!A máme byt 1+1 a tak ložnici máme s malým jako obývák a to už mu vadí že kouká na zprávy a my si hrajem!!Tak je asi šiblej možná z toho chlastu a nebo já jsem blbá a moc to prožívám.... :?

Jinak co se týče toho kdyby se měl postarat o malho tak kdybych mu napsala návod kdy co a jak tak by vše zvládnul!!!Ale samozřejmě bez úklidu a vaření :n: :n: :s:

:a: Zuzka a Ondrášek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka