Přidat komentář

In reply to by Tez

Vydrž, já byla ze začátku taky zoufalá a teď je malé 8 týdnů a už ji držím v rozestupech 3-4 hodin, my sice dokrmujeme, ale ono je to jedno, když ti to mezi tím probrečí, tak stejně nic neudělám.
Já ji šidím tak, že ji mám v sedě na klíně tak, že hlavičku má zapíchlou do prca a tělo podél mého a nožky mi směřují do rozkroku, myslím, že to popisují jako polohu tanečníka. Prostě jí ten dudel šoupnu. Taky mi ho ze začátku všemožně plivala. Pomáhalo i to svazování na jídlo, jak ti píší nahoře, to mimčo je klidnější a pak víc reaguje na to utěšování. Malá jak byla povolená, tak jsem ji mohla houpat a drndat s ní jak jsem chtěla a bezvýsledně.
Fakt ti úplně rozumím, člověk je jak vyždímaná hadra a dítě ječí a ječí. Ale je pravda, že když krmíš v podstatě neustále, tak ty mimina bolí bříška mnohem víc.
Mě malá nejvíc bere dudel co byl v tom prenatalboxu, je to od MAMu 0-7 měsíců a má ten kaučukový dudlík. Sice si veme i jiný, ale tenhle chutná nejlíp.
Tak se držte, moc na tebe myslím, protože vím jaký to je. Opravdu zkus vydržet nechat malýho plakat. Ne třeba v kuse, vždycky ho sem tam zvedni a pochovej, jak to nepomůže, tak ho zase polož. Já to kolikrát obrečela a připadala si úplně nemožná a fakt mě deptalo, když mi každej říkal, že se to spraví. Ale je to pravda, jen to trochu trvá. Pa pa!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka