Přidat komentář

1. Jelikoz tohle je nas druhy potomek, tak uz vime 'jak na to', takze jsme nemrhali casem ani energii a povedlo se nam to doslova na prvni pokus. Musim rict, ze to byly nase druhe libanky. :|-|: I doktor z toho byl trochu paf. :n:
2. S Bertikem jsem byla je priserne unavena, ted mam navic otekle kotniky, ruce, jsem samy exem a strasne me roste bricho. :jawdrop:
3. Non-stop je me blbe a mam hlad ale ne chut. Kdyz vidim i to nejoblibenejsi jidlo je me zle. Humus, ale pry je to znamka silneho tehu. :sick:
4. Nic, stie mam od minule, vytahany pupek taky a vitaminy neberu, setrim na plastiku :s: :s: navic predavkovani vitaminy je mnohem nebezpecnejsi nez je nebrat. Prumerne vitaminy obsahuji 2x - 3x vic vitaminu, nez je lidske telo schopne vstrebat. Vice nez 12mg vitaminu E denne prokazatelne zpusobuje u dospelych potomku srdecni potize. :( :h:
5. Ja jsem doma uz od 20. tydne predchoziho tehu. Malemu je 14 mesicu, takze mam prace dost, i kdyz extra finance by se hodily. :///:
6. Koupila jsem si nejnovejsi test Clearblue digital s urcenim nejen tehotenstvi ale i v kterem tydnu se tehotna nachazi a vysel naprosto presne. Ma i vicko, takze jsem ho manzelovi supla do bundy, nez jel na jednani a pak mi jen prisla sms, jestli pry chci aby ho vyhodily z prace :!k:
7. Holka bude Karla, kluk Filip, jmena jsme vybrali predem stejne jako u Bertika. Zadne extra argumenty. Mazel vybral nekolik variant pro kluka, jak nekolik pro holku a pak jsme se shodli na tech nejprijatelnejsich. Nechame si rict pohlavi, takze brzo se nam vyber jeste zuzi. :e):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka