Přidat komentář

In reply to by petra.frycova

Ahoj! Tak já už jsem kouřila bezmála 10let, ale poslední rok jsem už tak koketovala s tím, že bych přestala, ale vždycky to šlo jen tak na měsíc, na dva. No a od doby, co vím, že cěkám miminko to bylo hned:-D To už jsem si ani nepotáhla. A už asi ani nezačnu, protože mi to začalo dost smrdět a chuť na to už prostě není vůbec žádná. takže pohoda.
No a když jsem zjistila, že jsem těhotná, byla zrovna sobota, tak jsem k doktorovi volala až v pondělí a on měl zrovna plno, tak mě objednal až na za čtrnáct dní. Takže jsem byla ještě strašně dlouho nervózní, jestli teda fakt jsem těhotná a tak. Byl to děs. Navíc jsme zrovna další víkend jeli k přítelovým rodičům a už jsme jim to chtěli říc a ještě jsme neměli nic jistý, tak to bylo blbý. Ale teď už jsem 12+3tt a všechno je naštěstí zatím v pořádku. Jsem taky hrozně šťastná a na miminko se móóóc těšíme! Ikdyž jsme ho ještě dlouho neplánovali.
Tak my jsme ještě vlastně nic nekoupili, protože toho hodně budeme mít po přítelově malé 4-leté sestřičce a taky po jeho 2-letým synovcovi od jeho velké ségry:-D Což je paráda, nebudem muset kupuvat kočárek, postýlku a spoustu dalších drahých věcí.
No a jak si těhu užíváš, je Ti špatně? Mě se nevolnosti zatím celkem vyhnuly - nezvracela jsem ani jednou. A co prsa, bolí? A jak jsi na tom s akné, nedělá se ti víc, než dřív? Mě se nedělalo vůbec ani v pubertě a teď...?! Mám čelo jako struhadlo a bradu, že se nestačím divit. No děs.
Nezlob se za román a měj se móóóc krásně a ať se daří Tobě, přítelovi a hlavně miminku:-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka