Přidat komentář

In reply to by omonka

U nás hází perličky spíše Šimon. Tobík je uzavřenější a není tak sdílný. Šimon, přesto, že ještě není se školkou úplný kamarád a ráno sice řičel jen 2. a 3. den, dnes jen trochu pofňukával. Tak dnes paní učitelce vyklábosil, že maminka zvracela, ale myslíme si, že to tak řekla Tereze paní učitelka, on určitě řekl, že se maminka "poblila". Paní učitelka řekla, ony ty střevní chřipky teď řádí i mezi dětmi ve školce. Ona nevěděla, že po dětském dnu k ukončení prázdnin se někteří tatínkové a maminky sešli a oslavovali po svém. Ještě že je Šimon tak malý a nespojil si to, že to trochu přepískli a neřekl, máma pila meruňkovici a pak blinkala :-)

 

A plavání také nadšení, a paní učitelka chválí, že by to do Tobíse neřekla, že bude tak šikovný.

V logopedii stále pokračuje. Ještě R a Ř, jinak ostatní umí ale vysloví krásně jen v jednotlivých slovech. Jakmile spustí, tak nic moc. Musí se stále opravovat. Ale když to už umí v jednotlivých slovech, tak se to někdy zlomí.  Často to přijde až s prvním čtením v 1. třídě. Žádnou vadu ale nemá a mluvit se určitě naučí.

Zítra jde poprvé na přípravku basketu. Pán si je vyzvedne přímo ve školce a převede do ZŠ do tělocvičny. Ani nemusí přes silnici. Rodiče si děti jen v 17 h vyzvednou. Ideální.

A Tereza sehnala práci, tal 16.9. nastupuje. Leháro skončilo. I když být doma 6 let s dětičkama, není také žádný med a je to trochu na hlavu a na chocholouška, jak se psalo mezi Ledňáčkama :-))

 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka