Přidat komentář

Tak jak se máte?
Já přežívám v práci jak se dá,někdy to jde,ale někdy je to na prd :( zatím po mě nikdo nechce přezčasy,tak jsem ráda ;) navíc dnes jsem byla na osobním,měla jsem bobkyže mi řekne,že už chodit nemusím,ale chtěla vypsat papír jak se mi stal úraz :? :? :? takže se asi sichrují,že jsem to neměla v práci :? nevím no.Zítra mám poslední pracovní den ve zkušebce a od pondělka bych měla být teda zaměstaná na beton do konce roku :one: tak my držte.No a za týden v pátek jdu na sundání sádry,takže držte znovu,protože se bojím,nevím proč ale bojím se,že noha není ok :r: sice mladá říká,že to bude bolet ještě hodně dlouho,že to měla taky,ale prý je dovný že pořád pajdám,ona asi 2 týdny chodila normálně :jawdrop:
No a ke všemu před chvilkou dovezla sanitka tátu :jawdrop: prý vyšetření všechna v normě,ale proč teda má stále oteklé nohy a levou ruku,proč špatně dýchá a je bílej :? :? :? to je fakt zdravotnictví :-g( :-g( mamka šla pro léky a mladá raději k němu,protože je prý divný :-(
Tak tolik zprávy z LA.Venku hnus,dnes jsem v :rain: šla pěšky dom,ale došla a teď už jen relaxuji ;) Opatrujte se a mějte se líp jak my :kiss: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka