Přidat komentář

Ahojky kočky :a: tak se od středy hlásíme do klubu marodů :( v úterý večer teploty,takže včera Zděnek zůstal doma,šli k dr.na ATB to není,páč CPR je v pořádku,takže viroza!!kašel jak hrom a včera po obědě měl Vojta 40,1C :( Zděnek volal dr.tak rychle zábal a pak dorazila tchyně a je tady až do zítra,aby jsme my mohly chodit do rachoty.Vojta už dobrý,v poledne měl 38,5 a ted navečer taky zvýšená.Snad bude o víkend už dobrý,ale kdyby něco,tak tchyně může pohlídat ještě v po a út ;)
Jinak už máme fotky ze školkového focení a fakt krásný :one: celý balík za 400kč,jak bude čas,tak oskenuju a dám sem.
Jo a včera nám volaly z poradny,takže 27.11.jedeme jak já říkám k Chocholouškovi na Kladno,tak uvidíme co schledají na Vojtovi vyjjímečného :? :?
Klárko,na mamograf si určo dojdi,ale musíš mít doporučení,jinak si to hradíš sama(600kč)mě to moje dr.dala a napsala mi tam,že mě občas bolí prsa,když něco těžkého zvednu-to jen tak,abych to měla zadáčo :one:
Petulí.super kup ledničky-takže už máte ježíška jo?? :s: ale vím,že tohle byla nutnost a né rozmar :n: a co se týče :€O: určo jdi do toho!!!!najdeš práci na dobu neurčitou a už se k těhu nedokopeš :n: páč,si budeš říkat,že potom už tuhle práci neseženeš atd.....těhu budeš odsouvat,takže nejlépe ještě dneska koukejte zadělat :sex: :€O: :one:
Simi,co ta Kája?snad se přestane bát,dětičky si mezi sebou naříkají cokoliv... snd to nějak vyřešíte-držím palečky ;)
Simi,Peťulí a Mončo máte to poslaný,tak zítra by vám měly balíčky dorazit :)
moc se všichní opatrujte :h: já se zase ozvu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky