Přidat komentář

Dobré dopolko :a: kozenky ledňáčkový ;) :///:. Jsem tady, zase ostuda po delší době }:).
Ellinka je ve školce, já peru a chystám se na okna :€[€: :help: ... se mi ale vůbec, vůbec nechce :00:. A čekám doma, jelikož po O nám dovezou novou lednici :qu:. Po návratu ze Serbie, mě doma čekal dárek v podobě topicí lednice a jejího zkaženého obsahu :€[€: :|€|:. Tak jsem tu starou, vestavěnou vykutala, a pustila se do malování. Budeme mít volně stojící :one: a ne pidimidi malou vestavnou :00:.
Taky jsem včera byla na pohovoru ... a holky představte si, že mě asi vezmou, ale ... :00:. Zrovna v ten čas, jsme se s A. rozhodli, že už nebudeme na nic čekat a půjdeme do druhého :€O: :00:. A co }:) nechtěl, nabídka do obchodního odd. jedné firmy co prodává sanitu a topení. Smlouva ale na dobu určitou (jeden rok) :00:. A teď babo raď :? ... mám to vzít a i když otěhotním stejně zase budu bez práce, nebo mimčo zase posunout ... nevím. Ach jooo :bulva:.
Jinak u nás vše při starém. Já mám hotovou zahradu, jen o víkendu až bude :€s€: (nebo ho alespoň hlásí), ji přejedu vertikutátorem.
A jak se vede vám kočenky ?
Simi, četla jsem, že jsi v práci spokojená a to je dobře. Děláš normálně na osm hodin ?
Věru, kočko díky ;) :kiss:. Těšíme se ;).
Moni a jak u vás, co ty tvoje tety z Červený Lhoty ;) :///: ? Doufám, že už odtáhly domu ;).
Jinak vítám staronové ledňáčky :a:.
Krásný den všem, u nás dnes k obědu tortilly s kuřetem, včera jsme dobouchali rajskou, po dlouhé době se Peťulka překonala a udělala knedle :one:.
Krásný den a pracantům ať to uteče :a:.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky