Přidat komentář

Svítí, svítí :€s€: nad hlavou ... svítí až zem se zelená ... :00: ... áááá jsem úplná Zpěvanka, tak si to broukněte se mnou a já vám k tomu přeji krásný den :a:.
Hlásím se zase zpět. Včera byla odstávka elektriky a tak jsem byla bez netu. To jsou zimy což ??? Včera bylo u nás -3st. :jawdrop: :€[€:, dnes to tedy bylo lepší. Ellí je ve školce :qu: a díky nové kamarádce Adélce, mi nestíhá říct ráno ani ahoj, o pusince nemluvím :r: :00: ... néé jsem ráda, alespoň s chozením do školky nemáme problém. Včera měla Adélka narozeniny, tak jsem jí koupila náramek a Ellí taky, úplně stejnej (což je v kamarádství děsně důležitý :s:)... to bylo radosti, holky jsou jako sestry ;) :s: :///:.
Já vyprala ručníky, už se suší venku a jede další pračka se závěsy... ať to poperu, dokud je venku sluníčko. Pak jedu na oběd s kamarádkou a večer holky ......... áááá Peťulka si jde vyhodit z kopýtka :00: bude to nejspíše velké :qu: :metal:. Přijede moje dávná kamarádka z Prahy a jedeme na koncert Tří sester :one: :metal: :\x:. Jak já dopadnu ... no raději nemyslet :00: :€): :€m:.
Vám všem přeji krásný víkend v kruhu rodinném a pokud to všechno přežiju, tak zase přijdu :s: :a: :kiss:.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka