Přidat komentář

Ahojky stálice :a: tak píšu jak jsem slíbila ;)
Včera školka v poho :one: jen měl počůrané slipy a pyžamo nikde :? ani povlečení :? v úterý jsem domů táhla povlečení a prostěradlo,Vojta měl při spinkání nehodu :(
My dneska vstávačka v 6.45h,takže máme už vše hotovo,vypráno,utřen prach,umyto nádobí...prostě chlap tady není a my máme furt uklizeno :s: čím to asi bude........ :P
Venku nic moc :n: ale odpo půjdeme na prochajdu a cestou se stavíme v Kauflu,dneska uvařím br.guláš :) tatínek nám dojede až zítra večer,prý je utahán jak kotě a denně minimálně 3x zmoknou na střeše,ale musí to dodělat!!!
Včera ve školce se mnou byla ségra,spala tady,dneska jdou do práce,ale já nemůžu-není hlídání :n: no a od pondělí už na 6h :00:
Už nám i topí :one: ve středu napouštěli nové topení,tak jsem musela poprosit sousedku a dát jí klíče,nebyl nikdo,kdo by tady mohl zůstat.
Hele vy kozy,tady se zvete na obědy a starou stále svěží vůbec NÉÉ unavenou Škopkovou nikdo nepozve ani na starý topinky :r: (ty stejně nemůžu :s: )to si jako říkáte kamajádky jo??? :P no nic,pozvu se sama!!!!
Holky už přemýšlíte o dárcích na vánoce????já začínám a jsem jako v řiti,co asi tak pokoupit?????Zděnek chce autodráhu,ale co dál?????netuším :n: :n:
Jo a ve školce o patro výš,už mají vši :00: :( tak raději denně prohlížím Vojtu a taky mají podzimní prázdniny od 28-30.10 :( to brzo,takže už musím připravit na to tchyni,nebo Zděnka :00:
tak já jdu pověsit prádlo ;)
moc se opatrujte :kiss:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka