Přidat komentář

Zdrávas Maria :a: kočenky moje :kiss:. Já vim, já vim .... zasejc jsem tady nebyla dlouho :00:. Nějak jsem to nestíhala, ale už vás jdu zahltit novinkami.
Tak už i Ellí nastoupila pravidelně do školky :00:. I když už chodívala, moc se jí nechce :00:. Ráno trochu poplakává, ale dá se to ... jen to nesmíme říct babičce, jelikož ta je schopná se oblíknout a dojet pro ni, aby tam ta holčička be :r: :00:. Si tedy nepamatuju, že by to tak řešila u mě :///: :00:. Minulý týden jsme přišly o mikinu, ta se druhý den našla. Teď postrádáme tepláky, ty jsou zatím nezvěstné, uvidím až pro ni teď pojedu. Dnes jedeme na ukázkovou hodinu cvičení a tance, kam bych chtěla, aby Ellí chodila. Chtěla bych ji pomalu začít vést k nějakým koníčkům a kroužkům. Hudební výchovu a angličtinu mají ve školce, tak jsem našla nějaké tanečky.
Já jsem stále bez práce :00:. Už mi to leze na mozek a teď obzvlášť. Fakt se doma nenudím, máme velký dům a tak se věnuji jemu, chodím fotit ... atd. Přesto neustále každý den řeším poznámky, o tom, zda se doma nenudím, to se tak někdo má, mít dítě ve školce a válet se doma :€[€: :|€|: Do :zadek: co je komu do toho, to to všechny tak se... ? Už jsem tak daleko, že se stydím za to, že prostě nemusím vzít každou práci, nenutí mě to existenčně :00:. Kdyby ano, sedím už teď někde za kasou a prodávám. Ach joo ... to by bylo na delší psaní ... omlouvám se (dopr, už se zase omlouvám)jestli to na vás působí namachrovaně.
Jinak Moni je moc líto to s tou prací :O. To je fakt na pytel. A jiná pozice asi by nebyla viď ? A zrovna takové pěkné místo ve statní správě :one:. Škoda, tak hodně štěstí při hledání. Byli jste vlastně letos v ČB ?
Věru, no to snad ne s tou školkou ??? Vem ho hned a dej ho do jiné školky bez asistenta. Jelikož po týdnu se to přece nedá tak říct. Určitě někde budou učitelky, které mají s aktivnějšími dětmi zkušenost a nehroutí se hned po týdnu.
Simi, Kája je moc šikovná, že už chodí sama.
Držte se kočenky a hezké babí léto. U nás je pod mrakem, občas sprchne.
Opatrujte se :a: :kiss: :a:.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka