Přidat komentář

In reply to by petralinda

Ahoj holky,
promin že jsem nenapsala dřív byli jsme na dovče.
To je docela divny, že Vás ten doktor takhle dá se říct odbyl. Vojtíška při kontrole vždycky tahá jak králíka. To teda říkám já ona říká, že zkouší polohový reakce. To je taková ta tabulka kde jsou obrázky co má dítě v jakém věku v určité poloze dělat. Nejhorší je když ho chytne za jednu nohu a ruku a zhoupne ho. Nevim co na tom vidí, ale aspoň to vypadá, že něco zkoumá. My jdem na kontrolu za 3 týdny tak jsem taky zvědavá jak dopadnem. I když už teď vlastně vím jak to dopadne - viditelné zlepšení pokračovat v rehabilitaci. To máme totiž vždycky napsaný na konec zprávy. A zlepšení je určitě vidět. Někdy už ani nepoznám jaká ruka je jaká. Myslím, že už dokáže všechno jako levou, ale má tu pravou trochu slabší. Teď začal i pást jenom na dlaních s nataženýma rukama. Občas na to pravou stranu spadne, když už nemůže a ručička se mu podlomí, ale jinak rozdíly už jsou nepatrný. Jo rozdíl vlastně je nedokáže si na pravačce cucat palec. Na levačce mě s tím totiž dohání k šílenství. Dudlík nechce zato palec to je věc. Dávám mu na noc na ruku ponožku, protož jinak by si ho snad jel celou noc.
Ten doktor Lindu vidí jenom chvíli a zrovna ani nemusí mít náladu něco dělat. Tak je to těžký to pořádně posoudit. Musíš to brát tak, že hlavní je, že vidíš pokroky ty a vaše rehábka. Na plazení je zatím brzo ne. Myslím že zdraví děti se začínaj plazit tak v 7-mi měsících, tak přeci nemůžeme chtít, aby se Linda nebo Vojtíšek taky plazili už tak brzo.
Vojtíškovi bude příští týden půl roku. Tak nás čekají velký změny. Přesedneme do sporťáku a začneme papat mrkvičku. Jsem zvědavá jak nám to půjde, sporťák už jsem jednou vyzkoušela, když jsem měla rozbitý kočárek, ale mrkvička bude asi oříšek, protože dát Vojtovi i kapičku vitamínů je ohromný boj.
Docela jsem si za toho půl roku zvykla i na to pravidelný cvičení. Je to už normální součást našeho života. Teď teda máme zrovna cvičící krizy, ale to zase přejde. Už to znám pár dní se Vojta vzteká, vykrucuje a nic se nedaří. Ale pak jako by nic začne vše zase fungovat. Zrovna máme rehábku na dovče a až přijede tak nás bude učit nový cvik. Ten jak Vám dělal problémy s nožičkama pod sebou. Jakoby v takovém klubíčku, tak jsem zvědavá jak to zvládnem.
Zatím se mějte a držte se a nenechte se otravit zpravou od doktora
Ahoj Dáša a Vojtík

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka